Upoznajte tim

 

FLUID STARS ★ ★ ★ ★ ★

Enisa

je zaslužna za sve inovacije u salonu,za osmišljanje i uvođenje kreacija ,za usavršavanje svih tehnika rada,za nove informacije o struci,za provođenje edukacija u salonu kao i osobnog pristupa svakom uposleniku. Organizira cjelokupni radni proces i brine o svima. Kod frizerskog dijela-spremna je za svaku stranku stvoriti novi personalizirani izgled i uživa u tome.

Merita

je visoko kvalificirana, ima 10 godina radnog iskustva. Pokazuje svoje kreativne sposobnosti bez zadrške, savršeno određuje i odrađuje zadane forme,strukture,oblike. Njezin profesionalan pristup i kultura ophođenja sa strankom je na zavidnom nivou. Svako svoje stilističko djelo će još dodatno ukrasiti stručnim šminkanjem.

Korina

je mlada frizerka koja obožava frizeraj. Stalno bi bila s nama da može ;)). Uživa u stvaranju, trudi se, želi i voli te vas svakako može učiniti ljepšim!! Vrijedno radi na svom usavršavanju i želi biti bolja i bolja!! Dobro joj došli , nestrpljivo očekuje novi izazov….

Martina Ciglenečki

Moja misija kao frizer nije samo stvoriti lijep izgled, već iz njegovati Vaš duh i opustiti  um!  Biti frizer- pruža istinsku priliku da dotaknem, život ljudi na više načina. Kako bi to i ostvarila svakoj stranci pristupam sa maksimalnim fokusom.
Moj cilj? Uzdići tj. uljepšati stranku iznutra i izvana.

Pozdrav Martina ;)

Newsletter

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.