MATURALNA VEČER

Djevojke, zablistajte uz trendove 2016

Slatke muke očekuju mnoge. Kako mlade maturante tako i roditelje, da bi vam olakšali put prema bezprijekornom izgledu koji će se pamtiti zauvijek, pročitajte par savjeta.

Navrijeme krenite s haljinom, pronađite ju ili sašijte, ovisi o vašoj odluci. Zašto prvo haljina? Na haljinu se stilski i po bojama nadograđuju ostali detalji. Torbica, cipele, nakit, a nakon accessoriesa i najvažniji detalji – frizura te šminka. Apsolutno savjetujem i roditeljima i djeci da odluče u ovakvim posebnim prilikama nagraditi sebe i potražiti pomoć stručnjaka.

Kroz dugi period moga rada često smo u zadnji čas spašavali ono što se spasiti da; od loše frizure koja je pala za pol sata do pretamnog pudera i odlijepljene trepavice te razlivenog tuša od plača iz očaja! Prvo odaberite menadžera vaše kose i šminke za taj dan; neka sve bude na jednom mjestu, da ne gubite vrijeme hodajući okolo. Kod odabranog menadžera vaše ljepote za taj dan, vrlo važan dan, morate imati mogućnost prethodne kratke konzultacije tipa – je li friz koji se vama sviđa odgovarajući za vas i vašu kosu te koje boje bi trebali i koji stil šminke. Ne morate posebno plaćati probe, pravi stručnjak će u par provedenih trenutaka s vama, vašom kosom i licem te slikom haljine shvatiti što treba činiti… Modne prilike ove godine za kosu nose vrlo lagane forme, bez zategnutosti, uštogljenosti; nazvali bismo to ‘look djevojčice sa sela”. Frizure su uglavnom opuštene, s dojmom kao da se nismo previše trudile oko njih. Za vašu svečanu priliku u ovoj sezoni prihvatite ležerni stil koji je apsolutni trend.

Počevši od pletenica pa frizure gdje je kosa skroz odmaknute s jedne strane i prebačena na drugu (ne morate napraviti sajd cut, dovoljno je jako, jako zalizati).

Zatim su tu neformalne punđice ukrašene rajfom u boji haljine, kosa odvučena od lica, zarolana u twist varijanti te zakopčana odostraga nisko.

Niže djevojke nek se ukrase visokom punđicom zvanom krafna… sve je elegantno, jednostavno, djevojački. Samo se prepustite. Kad je o šminki riječ, ponuda je velika i mnoštvo je mogućnosti; krajnji izgled vaše šminke ovisi o stilskom izgledu vaše frizure. Boje zastupljene u make upu određuje vaša haljina, boja kose i očiju – sve zajedno treba tvoriti čaroliju.

POGLEDAJTE NEKE PRIJEDLOGE SVEČANIH FRIZURA OVDJE.

Podloga lica određena je modnim trendom – najtraženija je sjajna zdrava koža kao podloga bez vidljivih glitera, stručno ju zovemo glowing skin faundation.

Sjenilo nanosimo na kapak i ispod oka, rumenilu treba posvetiti posebnu pažnju… te za kraj – olovka za ruž kremaste-mat strukture.

Uživajmo u trendovima 2016, predobri su!

Rezerviraj svoj termin na vrijeme putem telefona

01 3735 433

i zablistaj na maturalnoj večeri