Uvjerite se u našu profesionalnost

Svaka od naših djelatnica je posebna i njihove usluge razlikuju se upravo prema njihovom stupnju stručnosti, iskustvu u radu, po broju položenih seminara, po znanju prilagođavanja kose prema traženoj frizuri, po snazi vizije koju pokazuje kako bi se ostvario nečiji novi imidž, a zbog svega toga razlikuju se i po cijeni.

Dođite, čekamo vas, uvjerite se u našu profesionalnost i uživajte u prekrasnom ambijentu, teško je to ne istaknuti, najljepšeg salona u gradu!

ENISA-AVDIC

Enisa Avdić

art director i vizažist

Svoj posao nikako ne doživljavam kao posao i zato za sebe volim reći da imam sreće – jer ”radim” ono što me zaista ispunjava. Osjećam tu nepresušnu životnu inspiraciju kako bukti u meni. Ideje i kreacije crpim po svuda. Nikada ne mirujem. Stalno nešto smišljam.

Posebno volim šišanje, a volim i kad su ljudi otvoreni i spremni za potpuni preobražaj, kad mi vjeruju i prepuštaju se mojim rukama. I zato – dopustite da otkrijem vaše novo, pravo lice.”

tim-2017-merita

Merita Idrizi

voditelj, master stilist i vizažist

Ako radiš to što voliš, u životu nećeš raditi niti jedan dan – rekao je Konfucije i pogodio! Zadovoljstvo mi je biti dio tima Fluid, gdje sam naišla na istomišljenike, koji zajedno sa mnom pretaču vizije u djela. Zato Vi niste samo naši klijenti, Vi ste naša potencijalna remek-djela! Dozvolite da otkrijem Vaše pravo lice.

tim-2017-martina

Martina Škrlin

Top stilistica

“Volim svoj posao, jer volim rad s ljudima i njihovom kosom, isto toliko volim rad sa svojim visoko educiranim kolegama Fluid tima. Svakoj stranci pristupam s posebnom pažnjom kako bi uz moje kreacije, uzdignute glave u punom sjaju izašla iz salona. Osim tog pokušavam osobu što više savjetovati o zdravlju i njegi kose!
Ukratko – tu sam zbog vas
Pozdrav svima, Martina. “

Dragana Olić

stilistica

“U prekrasnom studiju i stručnom timu „FLUID-a“ uživam u svom radu i stvaranju. Tijekom mog dugogodišnjeg rada u frizerstvu moje misli vodilje su: kreativnost, stručnost, profesionalnost i briga oko detalja.

Vaše ideje i želje, želim pretvoriti u kreacije,dodati još poneku svoju tako da svaka za sebe postane jedinstvena- po svom obliku i sadržaju.
Očekujem vas, lepi pozdrav Dragana.”

martin skrlic

Martin Škalić

Junior stilista

“Sa uspješnim obrazovanjem i stalnim educiranjem dobivate zanat za cijeli život, zato našom kreativnošću i fokusom uvijek nađemo način da Vas učinimo sretnim i zadovoljnim. Kroz rad s Vama i razmjena iskustva s kolegama rastemo kao osobe. A upravo to čini naš posao jedinstvenim!”

tim-2017-mirjana

Mirjana Krijan

(na ​korištenju porodiljnog dopusta ​do 12.2019)
voditelj, master stilist

Kad sam tek počela raditi ovaj posao, nisam ni sanjala da mi ovaj posao može postati apsolutno sve u životu. Otkako sam u ovom timu maksimalno uživam u svakodnevnom ‘radu’, ali i svojem životu. Neprekidno se usavršavam i otkrivam novu sebe. Bolju i bolju. Ako želiš promjenu, pravu promjenu, promjenu od koje će se svi okretati za tobom – pravac u Fluid. Jer naša je misao vodilja jasna : ‘Mislim dobro, radim dobro!

tim-2017-mia

Mia Škalić – Musija

(na ​korištenju porodiljnog dopusta ​do 12.2019)

stilistica i vizažistica

Volim raditi posao frizera, jer me čini sretnom. Raznim stručnim edukacijama napredujem. Svoje znanje koristim i stvaram mnogo zanimljivih stilova u frizurama. Sebe opisujem kao komunikativnu i otvorenu osobu spremnu za novosti. Svoju sposobnost viđenja prosljeđujem prema Vama drage stranke. Postanite ljepši i samouvjereniji. Pozz Mia!