Upoznajte frizerski studio Fluid

Salon sam osnovala 1993. godine uz misao vodilju ‘Mislim dobro, radim dobro’.

Nakon što sam završila četverogodišnju stručnu obuku u Zagrebu, otišla sam u London – meku kreativnosti i grad koji diktira vodeće frizerske trendove, na dvogodišnje usavršavanje. Tamo sam učila od najboljih frizerskih majstora na djelu. Inspirirana idejama i filozofijom Toni & Guya te Vidal Sassoona odlučila sam stvoriti, za početak, malo mjesto na kojem će moje kreativno izražavanje doći do izražaja. Ali i stvoriti jedno potpuno novo mjesto na kojem bi ljudi mogli dobiti više od pet klasičnih načina šišanja – što je u tadašnje vrijeme bio vrhunac ponude.

Enisa Avdić

Ime FLUID odabrala sam jer mi se ta riječ činila dovoljno moćna, ali istodobno sadrži i lakoću, lepršavost, onu finu pozitivnu energiju za koju želim da svatko tko dođe – ponese sa sobom kad izađe od nas.

Kao novost tada uvela sam rad po narudžbi, što su mnogi smatrali nezamislivim. Međutim, stvari su se odvijale puno drugačije i vrijeme je pokazalo da je moja vizija bila uspješna.

Naše stranke vole to što kod nas imaju svoje vrijeme. Vrijeme u kojem se mi potpuno posvećujemo njima i cijene svu pažnju koju primaju, ali najviše od svega cijene našu kreativnost, stručnost i profesionalni odnos prema u radu. Oduvijek maksimalno radimo u interesu stranaka, brinemo se o tome da im kosa uvijek bude stručno tretirana, dijelimo savjete i rješavamo ih dvojbi oko toga koja je frizura najbolja za njih, što će im pristajati i kako da održavaju svoju kosu njegovanom.

Tu smo za Vas onda kada želite i kada nas trebate.

Sada u 21. godini postojanja, studio Fluid stoji ovdje na ponos svih koji su radili, dolazili i tako pridonijeli njegovu rastu. Dugogodišnja tradicija odličnog rada je nešto na što sam posebno ponosna.

Hvala svima koji sudjelovali u građenju naše vizije!

Enisa Avdić
vlasnica studia “Fluid”

Fluid kroz vrijeme