Trajno ravnanje kovrčave kose

Ukrotite svoju neposlušnu kosu uz trajno ravnanje kose!

 

Završite borbu s Vašom kosom uz tehniku keratinskog ravnanja kose!

Mnoge žene se bore s neposlušnom, kovrčavom, suhom, tankom ili pak debelom i napuhujućom kosom. Uz puno uloženog uzaludnog truda uz razne preparate i njege pomaci su minimalni ili nikakvi i nakon razočaranja rezultat je skoro uvijek – kosa u rep.

Kvalitetno nadopunjavanje vlasi ili ravnanje kose naš je svakodnevni posao!

U našem studiju češće ravnamo kosu nego što radimo kovrče. Ravna te njegovana kosa je pojam 21. stoljeća i svakodnevna je usluga u našem poslu. Sada i kovrčave dame mogu odahnuti, uzeti češalj u ruku i počešljati svoju kosu. Nakon ravnanja mogu si priuštiti i šiške :)

Kovrčava kosa ili oštećena te umorna kosa ima cistinske veze koje izgledaju kao lanci i nikada se ne sjaji. Nakon keratinskog tretmana ravnanja vaše kose te oblike lanca ravnamo popunjavajući keratinom i time vlasi dobivaju mogućnost reflektiranja svjetlosti i održavanja vlage što kao rezultat daje ravnu, sjajnu, zdravu kosu popunjenu keratinom.

Pitate se što je keratin? To je kompleksni protein od čije kombinacije se sastoji Vaša kosa. U zdravoj kosi on čini čak 90% sastava i potpomaže otpornost i izdržljivost kose na vanjske utjecaje. Ostalih 10% je vlažnost koja pridonosi sjaju i mekoći. Nanošenjem keratina na isušenu kosu nadopunjujemo niski udio keratina koji nastao uslijed kemijskih i
mehaničkih procesa.

Postupak rada i koje prednosti donosi Vašoj kosi:

  • Izuzetno lijepo popunjava vlas čistim keratinom čini Vašu kosu zdravijom, podatnijom, punijom i ravnijom
  • Postupak je jednostavan, traje do sat i pol
  • Izvodi se po europskom standardu
  • Traje najmanje tri mjeseca (iz iskustva i do sedam mjeseci)
  • Postupak je potpuno neinvazivan te se može ponavljati po potrebi korisnika
  • Preporučuje se održavanje šamponima bez sulfata

Dojmovi

Radila sam tretman keratina (brazilsko ravnanje) prije otprilike 6 mjeseci i prezadovoljna sam. Kosa mi je bila nakon svakog pranja ravna ( inače mi je prirodno valovita ) i sjajna kao da sam je fenirala. I tako je bilo pet mjeseci ( iako je bilo rečeno da će mi se tretman trajati do tri mjeseca). Sada nakon 6 mjeseci kosa mi je valovita ali onako lijepo zaglađeno, ne leti ko prije. Sve u svemu prezadovoljna sam i svakako bi preporučila svakome.

Dora M.

Bila sam u mnogim salonima na raznim keratinima, brazilskim, njegama no jedino sam kod vas u Fluidu dobila sve u jednom tretmanu za malo novaca. Ravnu iz njegovanu kosu sa sjajem. Obradim ju u dva poteza četkom, živjelo brazilsko!! Hvala vam, posebno Enisi koja mi je to predložila!

Sibila T.

Kontakt

Uz brazilsko ravnanje do savršene frizure i izgleda.
Posjetite nas i uvjerite se :)

ŽELITE SAZNATI PRVI?

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.