Skidanje tamnih boja 

Skinite tamnu boju s kose i promijenite svoj look!

Bez obzira na sve što se čuli, tamna boja kose ne mora biti odluka zauvijek.

Sigurno ste se našli u situaciji kada ste zaključili da imate previše tamnu kosu. Neke su žene godinama nezadovoljne, ponekad samo zbog toga što im je netko rekao da ne mogu pokriti sijedu kosu ako boja nije tamna. Ili ste stvar uzeli u svoje ruke, farbali se samostalno, pa boja s vremenom postaje sve tamnija?!

Ne pokušavamo Vašu boju prekriti drugom nego ju kvalitetno skidamo! 

Skidanje tamne boje s Vaše kose je najkompleksnija i najskuplja ☺ radnja u frizerskom salonu!

Za skidanje, odnosno posvjetljivanje postojeće boje koriste se posvjetljivači visoke kvalitete: blanš, krema za skidanje ili kupka, ovisi koliko tonova svjetliji želite biti. Takve mješavine lagano i postupno skidaju nataložene pigmente s kose, a pritom ne lome vlasi i ne uništavaju kutikulu.

Nakon postupka izbacivanja neželjenih tamnih pigmenata, nanosimo na kosu odabrani ton vaše nove boje i pružamo Vašoj kosi točno ono što joj je potrebno – obavezno zatvaranje otvorene kose!

A za kraj prijeko potrebna profesionalna, dubinska njega tretirane kose.

Dojmovi

Predugo sam bila crna i pokušavala samostalno posvijetliti kosu, ali ništa. Napokon sam odlučila uložiti u svoju kosu ozbiljno i prepustiti se ljudima iz struke. Iz crne sam došla do boje meda bagrem u svega par sati. Cure, kosu ste mi sačuvale a boja je predivna. Puno hvala cijelom timu koji je aktivno sudjelovao u ovom crnom slučaju.

Viktoria R.

Studio Fluid vi ste uspjeli obojati moj 100% sijedi izrast sa zlatno- blond bojom a da sijede ne izgledaju kao isprane. Još uvijek ne mogu vjerovati, prezadovoljna sam. Do sada sam morala hodati smeđa (zbog neznanja) jer nijedna druga nijansa nije „prekrivala“ moje sijede!

HVALA

Iva S.

Kontakt

Posjetite nas i uvjerite se kako
Vaša kosa zapravo može izgledati.

ŽELITE SAZNATI PRVI?

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.