Njega vlasišta

Donosimo Vam provjerena rješenja i vrhunske proizvode za probleme s vlasištem

Obzirom na vrstu problema s kosom i vlasištem za Vas smo priredili prijedloge kvalitetnih proizvoda i tretmana za koje uz pravilno korištenje garantiramo rezultate i rješavanje problema. 

Masna kosa

Ne postoji čudesan šampon koji će izbrisati Vaše žlijezde lojnice ali postoji način na koji se one mogu umiriti i dovesti barem malo u red tako da će i jedan dan duže bez pranja kose za mnoge biti uspjeh.

Što više perete masnu kosu, Vaše žlijezde lojnice primaju informaciju da moraju raditi i mastiti još više.

Preparati

DERMA REGULATION SHAMPOO

Specijaliziran za masno vlasište. Ovakav šampon ima vrlo blagotvorno djelovanje na Vaše žlijezde lojnice, smiruje ih i ne potiče na brži rad. Nakon pranja nikako ne stavljajte klasičan regenerator već kosu obrišite ručnikom. 

HEALING OIL SPRAY

Ako su vrhovi suhi i upetljani, upotrijebite suho ulje Macadamije koje u sebi sadrži arganovo ulje koje vraća kosi vlagu i zadržava ju u kosi. Kosu ne masti i ne čini ju „teškom“, šprica se strogo na vrhove i ne ispire.

BATIST BLUSH

Ako je Vaša kosa za dan ili dva opet masna, preporučamo da nanesete sprej za suho pranje koji će upiti suvišnu masnoću. Tako još manje nadražujemo žlijezde lojnice i pomažemo da se izlučivanje regulira.

Piling vlasišta

Operemo kosu dva puta šamponom protiv prhuti koji nam pomaže da odignemo gljivice u zrak, nakon toga nanosimo piling u granulicama na tjeme i kružnim pokretima skidamo nakupine prhuti, odnosno gljivica. Ostavimo da djeluje 10 minuta i isperemo

Prhut

Prhut nastaje pojavom gljivice malasezija fungi na vlasištu. Navedena gljivica potiče nastajanje prhuti.

Korištenjem pravilno odabranog šampona – DERMA EXFOLIATING SHAMPOO odstranit ćemo, odignuti gljivice s tjemena, a ne ih samo zalijepiti. 

Tretmanom „Piling vlasišta“ odstranjujemo prhut s Vašeg tjemena.

Tanka kosa, ispadanje kose

SO PURE (Energizing) – linija proizvoda koja će Vas iznenaditi!

In vitro testiranja pokazuju brži rast kose i do 25% u samo 4 dana prilikom korištenja SO PURE Energizing losiona koji sadrži eterična ulja đumbira i limuna. Poboljšava prokrvljenost i ima stimulirajući učinak na rast, naravno ako je korijen kose živ. 

Za bolje rezultate preporuča se, u kombinaciji, i SO PURE šampon.

ŽELITE SAZNATI PRVI?

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.