Muško šišanje

Pronađi svoju idealnu frizuru i frizerku :)

Kvalitetno, brzo, a po želji i kreativno muško šišanje.

Volimo raditi na muškim kreacijama

Vaša kosa, oblici glave i forme šišanja unesu drugačiju  vibru i dašak promjene u salon.

Uđete u salon i ponekad Vam se ne priča o željama koje imate, samo želite brzo i jednostavno uređenje – tu smo mi!

Uredna kratka muška frizura traži pedantnost, čistoću vanjske linije i kvalitetu.

Znamo kako to napraviti!

Sve češće muškarci žele opako dobro izgledati i stoga traže promjenu, prijedlog, pažnju, kreaciju. Pitanje „Što može drugačije od ovog što imam sad?“ je učestalo.

Mi ćemo se potruditi, predložiti, dati sve od sebe i promijeniti Vaš izgled – otkriti Vaše novo lice!

Ima nekoliko dijelova naše ponude za koje smatramo da će Vam se posebno svidjeti:

 • u studiju Fluid radi mnogo frizera tako da naručivanje nije uvijek nužno, jer znamo kakav je osjećaj ući u salon i uloviti termin :)
 • imamo različite tretmane za rješavanje problema vlasišta (kao što je npr.prhut, koja je kod muškaraca najčešća)
 • u samo 10 minuta možemo pokriti Vašu sijedu kosu
 • za Vas imamo karticu vjernosti pa je svako sedmo šišanje gratis!
 • uređujemo brade
 • i fantastično peremo kosu :)

Dojmovi

Zadovoljan sam vašom uslugom i nemam nekih primjedbi koje bih mogao napomenuti.

Možda ste malo skuplji od prosjeka ali se dosta posvećujete i trudite oko klijenata i posao obavite kvalitetno.

Frizerke ostavljaju dojam da vole svoj posao i da su u tome stručne.

Dok smo zadovoljni frizurom sve drugo je manje bitno, jedino to nas tjera da se vratimo, ali i pozitivna atmosfera koju imate uvijek dobro dođe :) Rezervacije unaprijed poželjne!

Davor P.

Usluga na nivou: brzina, kvaliteta, odlično pranje kose. Ne mogu baš doći kad hoću ali ako ne želim riskirati da su u gužvi, prije nazovem iz auta i provjerim ima li termin pa mi kažu za pola sata, sat – Željko sad nažalost ne.

Nagovorile su me na svakakve novotarije i uz zadovoljstvo dobijem i šišanje gratis.

Isplati se!

Željko Č.

Cijena

Saznajte cijenu svoje nove frizure –
brzo, jednostavno i učinkovito!

Kontakt

Kada izgledamo dobro, bolje se osjećamo.
Posjetite nas i uvjerite se :)

Uređivanje muških brada

Muškarci ponovno postaju muškarci

i traže mjesta gdje će im se posvetiti pažnja, vrijeme te osmisliti i predložiti mogućnosti njihova novog izgleda. Otkrijmo zajedno Vaše novo lice!

Brade, bradice

Trend gotovo da ne bi postojao da se ne radi o muškarcima mlađe generacije koji su objeručke prihvatili ono što su nosili njihovi djedovi. Možemo slobodno reći kako su dlake na licu, kojih su se muškarci uporno rješavali, ponovno postale hit i jedan od ukrasa muškarčeva lica.

Naime, brada i brkovi nekada su bili simbol moći. U srednjem je vijeku muškarac s bradom bio simbol mudrosti. Znanstvenici tvrde da ta činjenica drži vodu i dan danas. Naime, istraživanje je pokazalo kako žene u kriznim situacijama imaju više povjerenja u bradate i brkate muškarce. Znanstvenici taj fenomen povezuju s mudrošću i zrelošću koje simboliziraju dlake na licu.

Istraživanja

Razna istraživanja pokazala su kako žene ‘padaju’ na trodnevnu bradicu kakvu obožava nositi George Clooney i smatraju kako je jako seksi. Slijede i ankete u kojima su sudjelovale samo žene… Pokazane su im četiri fotografije istog muškarca u različitim fazama puštanja brade i to od friško obrijane pa sve do prave, guste brade – rezultati su bili vrlo zanimljivi. Naime, više od polovice žena za najljepšu fotografiju odabralo je onu s bradom od desetak dana.

Ne može se jednoznačno zaključiti da su brade evoluirale zbog toga što privlače žene jer poneke vole i „čiste i glatke” muškarce.

Stručnjaci stoga kažu da bi odgovor mogao biti u drugoj vrsti spolne selekcije. Za reprodukciju nije dovoljna samo atraktivnost, već se prigoda za parenje dobiva kroz natjecanje s drugim pripadnicima vlastita spola.

Samozatajni, tihi lik iza šanka nema nikakve izglede u odnosu na dominantnog, samouvjerenog muškarca. I postoje dokazi da su se brade razvile upravo kako bi muškarcima pomogle da lakše osvoje partnericu.

Brada zapravo nije neraskidivo povezana s razinom testosterona. Naprotiv, brojne studije pokazuju da i žene i muškarci bradate ljude doživljavaju kao starije, jače i agresivnije od drugih. A dominantni muškarci imaju više šansi za reprodukciju jer plaše suparnike i tjeraju ih da ostanu po strani. :-)

Pogledajte 10 muškarčina kojima brada stoji kao salivena.

MODERAN IZGLED I DOBRA DJELA

Prije par godina na bradu se gledalo kao na nešto neuredno i prljavo, prikladno uglavnom pijancima, besposličarima i klošarima, a danas neki od brade rade pravu umjetnost i ona pripada uglađenima.

Zato je valjda i pokrenut projekt- No Shave November ili u Studenom bez brijanja, kada muškarci diljem svijeta imaju potpunu slobodu bez ikakve osude pokazati što sve mogu uzgojiti na svojem licu. Iza svega stoji i plemeniti cilj, a to je podizanje svijesti o raku kod muškaraca (prvenstveno testisa).

UZ VAŠ OBLIK LICA PRISTAJE BRADA!

MALI TRIKOVI KAKO OBLIKOVATI BRADU DA ULJEPŠA VAŠE LICE daje naša frizerka-stilistica Enisa A.

“Otkrijte svoje pravo lice”

Najprije moramo procijeniti kakvog je oblika Vaše lice pošto, uzimajući u obzir oblik lica, oblikujemo izgled brade kako bi ona ublažila nedostatke i istaknula adute. Nema puno profesionalaca frizera koji su prepoznali ovaj trend i na vrijeme se educirali. Trend se sve više razbuktava (još od 2012.) i širi se ulicama našeg grada.

Otkrili smo da imate: kvadratni, duguljasti, okrugli, trokutasti ili dijamantni oblik lica

Kvadratni oblik

Takva lica najčešće imaju istaknutu vilicu koja je jednake širine kao i čelo. Trebate težiti obliku brade koji će vaše lice učiniti okruglijim i vizualno zaobliti četvrtastu i jako izraženu vilicu.

Duguljasti oblik lica

Brada u ovom slučaju služi kao pomagalo koje će vizualno skratiti lice i dati privid ovalnog oblika. Jedna od poznatih osoba koja se ističe dobrom bradom i duguljastim licem je Tom Ford koji sa svojom trodnevnom bradom izgleda fantastično.

Dijamantni oblik lica

možete smekšati bradom – zalisci neka budu dugi, ali slabo vidljivi.

Okruglo lice

Muškarci s okruglim licem trebaju izbjegavati naglašene zaliske, a bradu moraju smanjiti i pomno stilizirati. Tanke brade izvlače najbolje iz okruglog lica, a kao osobu u koju se trebate ugledati izdvajam Kanyea Westa.

Trokutasti oblik lica

Muškarci s ovakvim oblikom lica imaju naglašenu bradu, a usko čelo. Idealna brada za takav oblik lica je neuredna i pomalo razbarušena, jer će dati obliju dimenziju bradi, širinu i razbiti “usko”!

KAKO DOĆI DO LIJEPE, DUGE, GUSTE BRADE?

 • Pusti da raste
 • Sve počinje od kože, a ovisno o tome je li ona suha, osjetljiva ili masna, potrebno je poduzeti neke mjere kako bi se maksimalizirala šansa da iz nje proklija impresivna flora. Provjerite to kod najbližeg brice, pronađite kremice za svoj tip kože i dajte tim folikulima hrane da izrastu u čudo!
 • Za kvalitetnu kožu najvažnije je da bude kvalitetno hidratizirana, a pogotovo kada podržava amazonsku prašumu. Hvala Bogu, postoji na tisuće preparata koji obavljaju taj posao!
 • Bori se protiv svrabeža. Odupri se porivu da se obriješ jer si prije svega muškarac, a potom i muškarac s bradom, a ako nisi sposoban istrpiti malo peckanja, vjerojatno se ne zaslužuješ zvati muškarcem niti muškarcem s bradom ;)). Higijena lica i hidratacija su ključevi uspjeha, tako da nema panike, koža će se brzo naviknuti na svoj novi pokrov stoga samo peri i maži!
 • Oblikovati svoj ponos, mudrost i čast zvan brada nije lako. Obavezno to prepustite nama “meštrima od brade” i zovite nas na tel. 01 3735 433, jer Studio Fluid želi vidjeti i urediti baš Vas!

Cijena

Saznajte cijene uređenja brade! 

Kontakt

Imate pitanje?

ŽELITE SAZNATI PRVI?

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.