Minival

Otkrijte savršeni minival – kovrče na vašoj kosi!

Tehnike koje omogućavaju novi izgled popularnih kovrča dovedene su do savršenstva.

Minival mijenja oblik kose i popunjava strukturu

Zaboravite priče iz prošlosti da minival „skuri“ kosu. Sadašnji preparati, tj. kemikalija koja razvija minival obogaćena je i unaprijeđena. Obogaćena keratinom!

Što to znači? Radimo na kosi kovrče, a minival, osim što mijenja oblik kose u kovrču, ujedno i popunjava strukturu keratinom. Dobro je znati da kosa prekrasno podnosi tretman kovrčanja i izgleda kao da ste prirodno kovrčavi.

Kose koje su prošle već mnoge torture kao npr. izbjeljivanje i razne druge agresivne radnje, ne prihvaćaju još jednu gnjavažu…ne mogu, preumorne su i prazne da bi ih uopće mogli preoblikovati u lijepu kovrču!!

No, sve ostale kose će i dalje zadržati svoju elastičnost, vlagu i ljepotu a Vi ćete imati “new look” koji se opet vraća u modu i sve je traženiji!

Uz konzultaciju s frizerom odaberite najbolji minival za sebe!

Nudimo Vam nekoliko vrsta kako bi odabrali izgled po želji:

  • Krupni minival
  • Minival srednje veličine
  • Sitni spiralni minival
  • Prelomljeni minival – raščupano

 

Najbolje za Vas

Biramo najbolje opcije za Vas i kosu – u obzir uzimamo dužinu kose, strukturu vlasi, gustoću i model frizure koji želite. Važno je odrediti formu šišanja, jer forma određuje krajnji oblik, izgled te izdašnost Vaše nove kovrčave kose.

Poslušajte savjet stilista na putu ka ostvarenju Vaših želja i pronaći ćemo upravo ono najbolje!

Prednost današnjih tehnika

Posebna prednost današnjih tehnika je lagano otpuštanje minivala, odnosno ako se predomislite, kosa se kroz vrijeme vraća u prvobitan ravan položaj tako da nema izrasta.

Dojmovi

Odavno sam željela minival no nisam ga se usudila staviti, jer sam s 18 godina doživjela neugodno iskustvo. Vrlo sitne kovrče i super suha kosa. Pratila sam vas na face-u i vidjela česte slike minivala koji je izgledao totalno prirodno; odlučila sam doći. Uspjelo je!! Napokon imam mladenačke, lagane, prpošne lokne, kosa sjajna a ja bez brige za frizuru!

Zdravka K.

Vrlo su rijetki saloni koji rade minival i imaju iskustva. Uopće mi nije jasno, zašto se to izbjegava? Ja sam živi hodajući primjer da puno bolje izgledam kao lavica sa kovrčavom i bujnom kosom nego ravne i masne kose. Za tu spoznaju je zaslužan tim studia Fluid. Preporučam i njih i minival :)

Ilinka Č.

Kontakt

Uz tehnike minivala napokon stvorite prekrasne kovrče.
Posjetite nas i uvjerite se.

ŽELITE SAZNATI PRVI?

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.