Sama pomisao da muškarci boje kosu izaziva laganu neugodu kod većine. Izgovoreno “muškarac  se farba” stvara pomutnju, primisli da nije možda gay ili “sram ga bilo”.

Sve su to izmislili naši preci koji su drugačije gledali na ljepotu muškarca. Što je dlakaviji- to bolje, što više brade, brkova i smrada – on bijaše muževniji.

No, muškarac današnjeg doma izgleda i želi izgledati puno drugačije. Sasvim normalno; pogledajte što se sve događa u industriji kozmetike i frizerstva. Koji su to ogromni napreci i sve u svrhu što boljeg izgleda. Obzirom da žena to neumorno prati i, što više, uživa u tome. I naravno da pri tom i izgleda puno bolje. Muškarac je doveden pred „zid“; ogledalo koje kaže – sad si ti na redu .

Traje to tako već više godina. Muškarci su počeli sve više posjećivati kozmetičare i ići na razne tretmane. Kod frizera idu oduvijek no sad su složni sa našom odredbom da se kosa pere prije šišanja i poslije. Danas se i dogovaramo svakih par šišanja što ćemo promijeniti, pregledavamo žurnale za muškarce i biramo ljetnu, zimsku, prijelaznu varijantu!

A kad ugledamo par, više ili puno sijedih svakako pod normalno predlažemo mušku koloraciju “iliti” kolor šampon za muškarce, koji je fenomenalan i stvoren upravi za brze, nestrpljive, jednostavne muškarce. U spektru boja postoji svega 6 do 7 nijansi, sve su vrlo mat i podjednake izgledu prirodne kose. Vrijeme djelovanja je samo 10 minuta i – gotovo. Ispere se, proces završen. Sijedih više nema. Muškarac izgleda 5 do 10 godina mlađe, uostalom kao i žena kad se ofarba.

Važno za napomenuti je da ružnog izrasta nema jer se kolorac postupno ispire i utapa sa izrastom. Pri sljedećem šišanju ošišamo potrebno, nakon toga  nanosimo kolorac na kosu – gotovo za 10 min.. Sve zajedno (pranje + šišanje + kolorac + ispiranje) traje 40 min.

Pa pitam ja vas?! Čemu čuđenje, neugode i ostala … kad je stvar odavno sasvim prirodna i to ne samo kod žena već od 21 stoljeća i kod muškarca!

Stoga, živjeli uredni, zgodni i pofarbani muškarci!

Srdačan pozdrav,
enisa_avdic_potpis

Wellbis, broj 32 »