Zaštita kose ljeti

srp 1, 2015 | Blog

Njega kose ljeti je nezaobilazna

Cijelu godinu se trudite oko svoje kose i ona izgleda super. Dođe ljeto i vrijeme za odlazak na more… Ako se niste dobro pripremili, kosa bi mogla opasno nastradati.

Ono što se događa s kosom ljeti – isušuje se, tj. ostaje bez vlage (u takvim uvjetima vrlo lako pucaju vrhovi), može se i istanjiti, duž cijele vlasi pa se i lakše lomi… boja posvjetljuje. Kosa može izgledati očajno. Da biste sve to spriječili, preporučujem, svaku večer isperite sol s kose. Nemojte šamponirati kosu svaku večer, dovoljno je samo isprati sol. Na kosu nanesite što hranjiviju masku i ostavite da djeluje što dulje, čak po mogućnosti tijekom cijele noći (osušite kosu bez ispiranja maske).

U gradu ili na plaži osim šešira koristite ulje u spreju sa zaštitnim UV faktorom ili proteine da vraćaju vlagu, elastičnost, a ujedno štite od soli i UV zraka. Svi proizvodi za ljeto označeni su kao SUN CARE line.

Šampon prilagođen za ljeto sadrži veći udio vlage i vrlo malo sulfata, zbog čestog pranja kose ljeti i naravno, zbog očuvanja boje. Nerijetko se može koristiti i za tijelo, tako da ne morate nositi dvije bočice.

Njega kose ljeti je nezaobilazna; čak i bitnija nego zimi. Nemojte štedjeti na preparatima – isplatit će se; nećete kasnije morati spašavati kosu i potrošiti puno više.

Želim vam UGODNO, dugo i toplo ljeto!

Čuvajte kosu, a za sva daljnja pitanja stojimo na raspolaganju…

enisa_avdic_potpis

[masterslider id=”22″]

ŽELITE SAZNATI PRVI?

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.