Žena boginja ljepote

Ne postoji žensko biće kojem uopće nije važno kako izgleda. Posebno kad su u pitanju neka obiteljska, društvena, poslovna, prezentacijska i slična okupljanja ljudi na jednom mjestu.

Mnoge žene mogu tvrditi da im to nije važno, da one od toga ne žive, da što bi se one za drugog sređivale, da ovo da ono…

No najveća istina je da žene vole ženstvenost, vole dobar, odličan izgled, vole divljenje i samodopadnost, eleganciju, sklad i ljepotu.

Sve navedene karakteristike se protežu sto ljećima kroz naše gene i prolazeći kroz život, bez obzira koliko svjesni toga ili ne, ženska duša traži ljepotu! ISPUNITE SVOJU DUŠU i ugodite sebi, iznenadite i druge s tim, ako nikad niste, nemojte se bojati pozitivne promjene.

Uskočite u haljinu, stiliziranu frizuru te nabacite šminku!

Probajte osjećaj ženstvenosti, osjetite svoju iskonsku prirodu žene koja uživa u ljepoti vas samih.

U trenucima priprema koje su također svojevrsn i ritual (to nije djetinjasta priča, već žena i njezina igra), ne promišljajte puno o drugima već ugodite baš sebi i izrazite sebe kroz šminku, frizuru, odjeću!

Spretan frizer i vizažist će vam svakako pomoći svojom vizijom i idejom. Izaberite frizuru ili se savjetujte s frizerom koju izabrati:

• FRIZURE RAÐENE FENOM: valovi, ravno, lokne na van, na unutra

• FRIZURE RAÐENE NA PEGLU: lokne-miracurl, valovi, harmonika, velne, ravno

• FRIZURE RAÐENE NA VIKLERE: spiralni uvojci, klasične lokne, afro papilote

• FRIZURE DIZANE: svečane, dnevne

• PLETENJE KOSE.

Dame, uđite zadovoljne u blagdansku priču nošene povjetarcem vlastite ljepote te uživajući u svakom novom koraku!

enisa_avdic_potpis

 

57_Enisa_W44