Sajam frizera u Londonu

Svaki put kad krenem put Londona osjetim se izuzetno. London je meka frizerske industrije već skoro cijelo stoljeće, a sve je počelo revolucijom Vidal Sasoona koji ima priču ‘ala’ Beatlse u glazbi. To je Sasoon u frizerskom svijetu, a nakon njega Trevor Sorbie pa Ozzie Rizzo i mnogi drugi …

Ovogodišnji sajam bio je nešto ‘izuzetniji’ nego dosada; s više od 400 robnih marki koje predstavljaju izvrsne proizvode i opremu, usluge i praktična rješenja. Mogli smo otkriti najnovije inovacije i iskoristiti ekskluzivne poticaje i sniženja samo za vrijeme trajanja showa. U širokoj ponudi, između ostalog su bili vrhunski ‘majstori’ za oštrenje škara.

Posvuda su bili mali stagevi gdje smo mogli iz prve ruke vidjeti tajne rukovanja kosom ili pak isprobati određeni proizvod, alat, boju – sve na licu mjesta. Rekla bih – ogromne količine besplatnog znanja u svakom kutu.

Osim sajamskih shoowa sva velika imena (Sasoon, Tony and Guy, Cameron, Trevor, Mahagony, Saco…) frizerske scene imali su svoje odvojene edukacije za koje smo trebali uplatiti još par mjeseci prije da bismo došli do karte – jer cijela Europa je tu. S toliko toga u ponudi, to je najbolje mjesto za dobivanje kreativnih sokova koji teku, upijaju zadivljujuću atmosferu i miješaju se s tisućama istomišljenika koji se bave istim nezaobilaznim događajem.

PORUKA SAJMA:

  • Budite inspirirane vašim frizerskim junacima koji će vam pomoći da preuzmete najnovije izglede s modnih pista i uputite prema klijentu.
  • Motivirajte sebe i svoje osoblje uživajući u radu.
  • Govorite izravno s dobavljačima i izgradite odnose.
  • Uspjeh cjelokupnog poslovanja neće izostati!!

Sajam_frizera_u_Londonu