Muške frizure, trendovi

tra 7, 2016 | Blog

MODERAN JE MUŠKARAC SAVLADAO JEDNO:

A TO JE IGRANJE S FRIZUROM!

Odmakli smo se miljama daleko od dugog niza godina kada su muškarci ne kreativno lunjali okolo svi sa istim oblikom šišanja najčešće začešljani prema dolje sa hrpom sjajnog gela ili ćelavi.

NOVI TRENDOVI KAŽU:

Duža kosa na vrhu glave, razbarušene kovrče( ko ih ima), nehajno oblikovane šiške koje padaju ustranu ili do obrva dok sve sa strane i odostraga ima potpunu čistoću, urednost i složeno je po obliku glave.

Zatim gornji dio kose začešljan unatrag ili odijeljen na stranu a sa strana visoko te vrlo kratko šišano i profil također.

Kod mlađih vrlo često iscrtane crte po samoj frizuri bilo sa strane ili odostraga.

Kod malo starijih neizbježna brada kraća ili duža ovisi o imageu. Ležerne brade su prihvatljive na muškarcima s različitim stilovima odijevanja, od elegantnog poslovnjaka do neslužbenog gradskog momka i pomodnjaka- jedno je jasno brade su za svakog muškarca.

Vauuuu – izuzetno smo sretne jer muškarci imaju mogućnost biranja i stvaranja sebe u svijetu mode. Mogu pokazati svoj kreativan duh i osoban dodir. Muškarci ponovno postaju muškarci i traže mjesta gdje će im se posvetiti pažnja i vrijeme te osmisliti i predložiti moguć izgled.

Ima klijenata koji znaju što žele ali mnogi poslušaju prijedloge i prepuštaju izbor svoje nove frizure nama. Muškarci su definitivno postali veći potrošači te sve više njeguju svoj izgled, dokaz tome su i sve veći izbor preparata za muškarce koji služe za razna oblikovanje kose.

Kreme, pomade, gelovi, pasta, vosak, ulje- sve navedeno služi za različite efekte oblikovanja na kosi.

Otkrit ću vam i odgovarajuću njegu za trendi bradu. Brade se moraju prati svakodnevno idealno s malo vode i osvježavajućim balzamom za pranje brade koji joj daje vlagu. Samo redovito pošišana brada – kratka ili duga – raste podjednako i izgleda uredno. Kao i kosa, brade se svakodnevno češljaju. Češljanjem usmjeravate dlake u isti smjer i sprječavate pojavu rupica.

Za lakši prolazak kroz modu postoji kozmetička linija za bradu i brkove koja uključuje: osvježavajući balzam za pranje i njegu brade, češalj za češljanje iste, te krema, vosak ili ulje za njegu brade i brkova.

ISTINA JE – muškarci jako drže do sebe, češće se šišaju, vole poslušati svog frizera i ekspermentirati svaki put kad im se nešto predloži. Budite i vi jedan od njih, a vi dame pomozite im u ostvarenju tako da ih podržite i primijetite.

Zanimljivo je imati „novog“ muškarca kraj sebe!

Art director studia Fluid

enisa_avdic_potpis

[masterslider alias=”ms-well-47″]

Novo sa bloga

NAČIN RADA STUDIA FLUID – uvjetovan covid 19

https://www.youtube.com/watch?v=Gs_SCy-gLTU Dragi naši,s veseljem vas obavještavamo da počinjemo s radom i otvaramo naša vrata u ponedjeljak, 04.05.2020.!!! Vidimo da se već prijavljujete i da se termini popunjavaju. Sve ćemo zajedno odraditi, no polako, pametno i...

read more

Pastelne i metalik boje

Prihvatljivo za sve generacije Čini me se da je opasno došlo do zasićenja od prirodnog izgleda kose i umjerenih nijansi. Događa se da prirodan izgled kose u klasičnim osnovnim tonovima, koliko god je tražen - toliko je običan te u isto vrijeme druga polovica modno...

read more

SALON INTERNATIONAL, EXEL LONDON 2017

Sajam frizera u Londonu Svaki put kad krenem put Londona osjetim se izuzetno. London je meka frizerske industrije već skoro cijelo stoljeće, a sve je počelo revolucijom Vidal Sasoona koji ima priču ‘ala’ Beatlse u glazbi. To je Sasoon u frizerskom svijetu, a nakon...

read more

KOLIKO ZNATE O PRANJU KOSE

Šamponiranje kose i nanošenje regeneratora Šamponiranje kose nikako nije nevažna radnja za vašu kosu. Pranje kose možemo usporediti s njegovanjem i pranjem lica. Što ga više njegujete to je rezultat bolji – sjajna i baršunasta koža. Isto vrijedi i za kosu. Odaberite...

read more

FASHION WEEK U ZAGREBU 2017

Zagreb je prošao kroz tjedan mode 15 – 19.5.2017; imali smo priliku gledati slavljeničko izdanje Fashion weeka koji se od prošle se zone ujedinio sa Cro-a-porteom. Osjećaj da je Zagreb dio svih drugih svjetskih metropola je bio izuzetan. Svoj doprinos cijelom tom...

read more

Newsletter

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.