MATURALNA VEČER

svi 12, 2016 | Blog

Djevojke, zablistajte uz trendove 2016

Slatke muke očekuju mnoge. Kako mlade maturante tako i roditelje, da bi vam olakšali put prema bezprijekornom izgledu koji će se pamtiti zauvijek, pročitajte par savjeta.

Navrijeme krenite s haljinom, pronađite ju ili sašijte, ovisi o vašoj odluci. Zašto prvo haljina? Na haljinu se stilski i po bojama nadograđuju ostali detalji. Torbica, cipele, nakit, a nakon accessoriesa i najvažniji detalji – frizura te šminka. Apsolutno savjetujem i roditeljima i djeci da odluče u ovakvim posebnim prilikama nagraditi sebe i potražiti pomoć stručnjaka.

Kroz dugi period moga rada često smo u zadnji čas spašavali ono što se spasiti da; od loše frizure koja je pala za pol sata do pretamnog pudera i odlijepljene trepavice te razlivenog tuša od plača iz očaja! Prvo odaberite menadžera vaše kose i šminke za taj dan; neka sve bude na jednom mjestu, da ne gubite vrijeme hodajući okolo. Kod odabranog menadžera vaše ljepote za taj dan, vrlo važan dan, morate imati mogućnost prethodne kratke konzultacije tipa – je li friz koji se vama sviđa odgovarajući za vas i vašu kosu te koje boje bi trebali i koji stil šminke. Ne morate posebno plaćati probe, pravi stručnjak će u par provedenih trenutaka s vama, vašom kosom i licem te slikom haljine shvatiti što treba činiti… Modne prilike ove godine za kosu nose vrlo lagane forme, bez zategnutosti, uštogljenosti; nazvali bismo to ‘look djevojčice sa sela”. Frizure su uglavnom opuštene, s dojmom kao da se nismo previše trudile oko njih. Za vašu svečanu priliku u ovoj sezoni prihvatite ležerni stil koji je apsolutni trend.

Počevši od pletenica pa frizure gdje je kosa skroz odmaknute s jedne strane i prebačena na drugu (ne morate napraviti sajd cut, dovoljno je jako, jako zalizati).

Zatim su tu neformalne punđice ukrašene rajfom u boji haljine, kosa odvučena od lica, zarolana u twist varijanti te zakopčana odostraga nisko.

Niže djevojke nek se ukrase visokom punđicom zvanom krafna… sve je elegantno, jednostavno, djevojački. Samo se prepustite. Kad je o šminki riječ, ponuda je velika i mnoštvo je mogućnosti; krajnji izgled vaše šminke ovisi o stilskom izgledu vaše frizure. Boje zastupljene u make upu određuje vaša haljina, boja kose i očiju – sve zajedno treba tvoriti čaroliju.

POGLEDAJTE NEKE PRIJEDLOGE SVEČANIH FRIZURA OVDJE.

Podloga lica određena je modnim trendom – najtraženija je sjajna zdrava koža kao podloga bez vidljivih glitera, stručno ju zovemo glowing skin faundation.

Sjenilo nanosimo na kapak i ispod oka, rumenilu treba posvetiti posebnu pažnju… te za kraj – olovka za ruž kremaste-mat strukture.

Uživajmo u trendovima 2016, predobri su!

Novo sa bloga

NAČIN RADA STUDIA FLUID – uvjetovan covid 19

https://www.youtube.com/watch?v=Gs_SCy-gLTU Dragi naši,s veseljem vas obavještavamo da počinjemo s radom i otvaramo naša vrata u ponedjeljak, 04.05.2020.!!! Vidimo da se već prijavljujete i da se termini popunjavaju. Sve ćemo zajedno odraditi, no polako, pametno i...

read more

Pastelne i metalik boje

Prihvatljivo za sve generacije Čini me se da je opasno došlo do zasićenja od prirodnog izgleda kose i umjerenih nijansi. Događa se da prirodan izgled kose u klasičnim osnovnim tonovima, koliko god je tražen - toliko je običan te u isto vrijeme druga polovica modno...

read more

SALON INTERNATIONAL, EXEL LONDON 2017

Sajam frizera u Londonu Svaki put kad krenem put Londona osjetim se izuzetno. London je meka frizerske industrije već skoro cijelo stoljeće, a sve je počelo revolucijom Vidal Sasoona koji ima priču ‘ala’ Beatlse u glazbi. To je Sasoon u frizerskom svijetu, a nakon...

read more

KOLIKO ZNATE O PRANJU KOSE

Šamponiranje kose i nanošenje regeneratora Šamponiranje kose nikako nije nevažna radnja za vašu kosu. Pranje kose možemo usporediti s njegovanjem i pranjem lica. Što ga više njegujete to je rezultat bolji – sjajna i baršunasta koža. Isto vrijedi i za kosu. Odaberite...

read more

FASHION WEEK U ZAGREBU 2017

Zagreb je prošao kroz tjedan mode 15 – 19.5.2017; imali smo priliku gledati slavljeničko izdanje Fashion weeka koji se od prošle se zone ujedinio sa Cro-a-porteom. Osjećaj da je Zagreb dio svih drugih svjetskih metropola je bio izuzetan. Svoj doprinos cijelom tom...

read more

Newsletter

Jednom mjesečno Vas podsjećam koju pogodnost, akciju, novost imamo za vas uz poneki koristan savjet.

Mogućnosti plaćanja

Podržavamo sve vrste plaćanja: kreditne kartice, gotovinske kartice, kod plaćanja gotovinom odobravamo 10% popusta.