Povratak u prošlost… Duboke i pune šiške, bighair, rep…

Povratak nekom prijašnjem dobu, pedesetima ili sedamdesetima, ovisi o vašem ukusu, stilu, raspoloženju i simpatijama. Je li moguće da kopiramo prošlost, nemamo ideja ili smo došli do vrhunca!?

Prošlost je ušla na velika vrata i nosi se odlično. U 21. stoljeću sve prijašnje modne krikove (duboke šiške, bobovi, veliki volumeni i tapirane frizure, zalizane kose kod žena i muškaraca te brade…) jako dobro možemo implementirati u svakodnevicu zbog odličnih modno stručnih transformacija specifičnih za sadašnje življenje, odjeću, navike i ljude.

TREND 2017. su duboke i pune šiške / kosa svih mogućih dužina – od kratke do izrazito duge. Poseban naglasak je na voluminoznim frizurama, koje su dobivene puderom (bez tapiranja), popularno nazvane bighair. Najupečatljivije mjesto u dizanim varijantama frizura zauzima rep!

Po modnim scenama prevladava trend vlažne, sjajne i zalizane kose kod žena, isto tako i u muškaraca koji i dalje nose bradu, ali sve dužu i dužu ;)).

Što se tiče boje kose, dominiraju smeđi tonovi sa sitnim pramenovima ili bez njih. Ne trebamo slijepo pratiti sve modne trendove, ali ova moda koja se vuče iz sedamdesetih je neodoljiva za moj avanturističko-frizerski duh.