Zagreb je prošao kroz tjedan mode 15 – 19.5.2017; imali smo priliku gledati slavljeničko izdanje Fashion weeka koji se od prošle se zone ujedinio sa Cro-a-porteom.

Osjećaj da je Zagreb dio svih drugih svjetskih metropola je bio izuzetan. Svoj doprinos cijelom tom velikom događaju za modnu scenu i Hrvatsku smo pružili kao najznačajnija podrška u backstageu. Svoje frizerske vještine ujedinili smo s vizažistima i, naravno, rame uz rame s fantastičnim dizajnerima naše regije. Izazovi su bili raznoliki, svaka odjeća zahtijeva drugačiji odraz kose i šminke.

Četiri dana pronalaženja novih trendova i iskušavanja u kreiranju kose za nadolazeću sezonu bilo je fantastično i kreativno. Suradnja sa svim magovima mode i koračanje po rubu te traženje inovacija izvuklo je iz nas posebnu genijalnost i donijelo vrijedno iskustvo koje ćemo sprovoditi dalje.

Događaj je zaslužio sve pohvale, apsolutno smo dokazali da smo sazreli pokazati u svijetu mode sve što i drugi, nismo nimalo zaostali čak dapače, u modnoj utrci ulazimo među prvih 10. Spektakularnom revijom Xenie designe je sve počelo; izuzetno bogata i cjelovita kolekcija od preko 200 komada, namijenjena prije svega izuzetno zahtjevnim stranim tržištima na kojima XD sjajno kotira već dugi niz godina, tražena frizura pletenica u obliku rajfa pletena na van izrazito messi, u nastavku ide Mandali koja je imala najzahtjevnije frizure i želje oko formiranja kose… od situacija da kosa treba biti u obliku lotosa na vrhu glave do paunovog perja koje izvire iz kose. Stolnik je odavno prepoznat po svojoj virtuoznosti dizajna s kosom; pratili smo wet, zalizani look sprijeda i vrlo rasčupa no također mokro weet straga.

Još mnoga imena tijekom ta četiri dana, kao npr. Twins, Lorea, Opačić, Nebo… provukla su se kroz naše spretne ruke u svrhu dovršavanja cjelokupnog staylinga.

Odličan timski rad i neponovljivo iskustvo za cijeli Fluid tim.