25. i 26. ožujka održan je 14. MEĐUNARODNI FRIZERSKI FESTIVAL U ZAGREBU, najveća manifestacija za frizere u našoj regiji. Fantastično inspirativan, tematski vrlo bogat, izuzetno edukativan.

To je manifestacija samo za frizere, u tome je njegova veličina i kvaliteta; ne proširuje se ni na nokte ni na lice, samo kosa. Frizerska struka je toliko proširila svoje horizonte znanja i djelovanja da definitivno treba, mora i zaslužuje imati poseban festival koji se bavi samo kosom.

Dobar frizer mora imati znanje, vještinu, intuitivnost, kreativnost, viziju, komunikativnost.

Na ovom festivalu frizeri su mogli na individualnim radionicama usko surađivati s drugim, vrsnim frizerima.

Sa stagea, koji su gledali frizeri iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crne Gore, nas par tisuća smo mogli crpiti odlične ideje i inspirativna rješenja te vidjeti što dolazi iz glavnih modnih gradova – Pariza, Šangaja (koji je odnedavno također meka modnih zbivanja ) i Londona. Osim toga, šetnjom kroz prostore na štandovima se moglo kupiti kvalitetnog alata i inovativnih patenata.

Sve u svemu, bilo je odlično; pozivam sve kolege iz struke da se pridruže sljedeće godine i uživaju u MEĐUNARODNOM FRIZERSKOM FESTIVALU u Zagrebu.